Ταξίδι στη διασκέδαση

Λευκός Πύργος, Άνω Πόλη, Αριστοτέλους, shopping στην Τσιμισκή, bar hopping στη Βαλαωρίτου, Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις αποθήκες του λιμανιού, διασκέδαση στα Λαδάδικα και στα ζωντανά της στέκια, βόλτα στις στοές και τις αγορές με τα μπαχάρια, επίσκεψη σε μουσεία και βυζαντινά μνημεία, φαγητό μέχρι τελικής πτώσης με γεύσεις πολίτικες και μεσογειακές να βράζουν στην ίδια μαρμίτα… Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, η ατμόσφαιρα είναι γεμάτη νεανική ενέργεια, όλη την ημέρα και όλη τη νύχτα.

Σε κάθε βήμα και ένας μικρός «θησαυρός»: καφέ μπαρ με ιστορία, cosy μπαράκια για λίγους και καλούς, ανοιχτά μπαρ με εντυπωσιακό ντιζάιν και θέα στη θάλασσα, κλαμπ και συναυλιακοί χώροι σε παλιά εργοστάσια που φιλοξενούν rock live, αλλά και καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο. Τη νύχτα, η αύρα του Θερμαϊκού σκορπίζει εμπειρίες, καθεμία καλύτερη από την προηγούμενη. Η νυχτερινή ζωή είναι από τα «δυνατά» σημεία της πόλης.

Ακολουθήστε τους ντόπιους στα στέκια και αφήστε τους να σας μυήσουν στα μυστικά της Θεσσαλονίκης, που χωρίς αμφιβολία είναι σε θέση να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα. Στην πόλη αυτή της Βόρειας Ελλάδας η διασκέδαση είναι παράδοση, όπως και η ζεστή σούπα που σας περιμένει το ξημέρωμα.

Πηγή : https://www.discovergreece.com/