Καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη είναι όμορφη όλο τον χρόνο, το καλοκαίρι όμως όλα αλλάζουν! Τα χρώματα της πόλης γλυκαίνουν, οι αυλές και οι ταράτσες γεμίζουν και τα χαμόγελα αυξάνονται. Είστε ντόπιος και δεν καταφέρατε να φύγετε ή επιλέξατε για τις διακοπές σας την Χαλκιδική και κάνετε στάση στη συμπρωτεύουσα? Για όποιο λόγο κι αν βρίσκεστε στη Θεσσαλονίκη ετοιμαστείτε να περάσετε υπέροχα! Υπάρχουν πολλές διασκεδαστικές δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε το πρωί αλλά και το βράδυ.

Θερινό σινεμά
Απολαύστε μεγάλες πρεμιέρες ή αγαπημένες παλιές ταινίες κάτω από τον έναστρο ουρανό! Τα θερινά σινεμά της πόλης σας περιμένουν κάθε βράδυ με ταινίες για όλα τα γούστα. Προμηθευτείτε ποπ κορν και αναψυκτικά και καλές προβολές!

Καλοκαιρινή ποδηλασία
Τι καλύτερο από το να κάνετε βόλτα με ποδήλατό στη Νέα Παραλία την ώρα που δύει ο ήλιος? Πάρτε το ποδήλατό σας ή νοικιάστε ένα από τον δήμο και εξερευνήστε την πόλη με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!

Συναυλίες
Δεκάδες συναυλίες πραγματοποιούνται τα καλοκαίρια στη Θεσσαλονίκη. Ξένοι και Έλληνες καλλιτέχνες όλων των ειδών θα γεμίσουν τις νύχτες σας με μουσική και τραγούδια.

Θέατρο
Θεατρική παράσταση κάτω από τα αστέρια; Εννοείται πως ναι! Πολλές θεατρικές παραστάσεις επισκέπτονται τη Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι προσφέροντας πραγματική ψυχαγωγία.

Κοκτέιλ κάτω από τα αστέρια
Τους καλοκαιρινούς μήνες πολλές καφετέριες και μπαρ βγάζουν τραπεζάκια στους δρόμους και στις ταράτσες. Πιείτε μια παγωμένη μπύρα ή ένα δροσερό κοκτέιλ με θέα τον καλοκαιρινό ουρανό.

Παραλίες
Καλοκαίρι χωρία μπάνιο στη θάλασσα δεν είναι καλοκαίρι! Αν δεν θέλετε να φτάσετε στη Χαλκιδική για να απολαύσετε τη θάλασσα, μπορείτε να επιλέξετε κάποια από τις κοντινές παραλίες της Θεσσαλονίκης.

Το μόνο που χρειάζεστε για ένα υπέροχο καλοκαίρι είναι η καλή διάθεση και η παρέα σας! Εμείς σας ευχόμαστε να απολαύσετε τις μέρες και τις νύχτες σας στην πόλη ότι κι αν επιλέξετε να κάνετε!

Related Posts