Γιατί να επισκεφτώ τη Θεσσαλονίκη;

Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη μαγική, πανέμορφη, με τόσα πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις Ό,τι και να πούμε γι’ αυτήν την πόλη είναι λίγο.
Κανείς δεν βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη μόνο μία φορά, όλοι αγαπούν να επιστρέφουν ξανά και ξανά. Λατρεύουμε τη Θεσσαλονίκη για…

  • Τη νοοτροπία των ντόπιων
    Φήμες λένε ότι η λέξη ‘χαλαρά’ γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Οι κάτοικοι της πόλης είναι ήρεμοι και πρόσχαροι, χωρίς να βιάζονται. Ποιος λοιπόν δεν θα αγαπήσει τη Θεσσαλονίκη που κινείται στους δικούς της ρυθμούς και προκαλεί ηρεμία και χαλάρωση σε όλους;
  • Την πλούσια Γαστρονομία
    Η Θεσσαλονίκη φημίζεται για τα νόστιμα φαγητά της και για τα ακόμα πιο νόστιμα γλυκά της. Τρίγωνα τσουρέκια, μπουγάτσες, πολίτικα και σιροπιαστά γλυκά… Τι να πρωτοδοκιμάσει κανείς! Η γαστρονομία της πόλης διασταυρώνοντας Δύση και Ανατολή και έχοντας επιρροές από Ελληνική, Εβραϊκή, Πολίτικη, Βυζαντινή και Τούρκικη κουζίνα, δημιουργείται μία μοναδική μίξη.
    Tip: Στη Θεσσαλονίκη, το κουλούρι Θεσσαλονίκης είναι σκέτο… κουλούρι!

  • Το ατέλειωτο Shopping
    Δύσκολο να βρίσκεστε στη Θεσσαλονίκη και να μην κάνετε μια βόλτα στην πλούσια αγορά της. Το κέντρο της πόλης είναι γεμάτο καταστήματα για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια. Επισκεφτείτε τις υπέροχες ανοιχτές αγορές, τα δεκάδες μαγαζιά που πουλάνε μπαχαρικά και τους πασίγνωστους δρόμους Τσιμισκή και Μητροπόλεως.
  • Την έντονη νυχτερινή ζωή
    Ντόπιοι που αγαπούν τη διασκέδαση, χιλιάδες φοιτητές και επισκέπτες όλων των ηλικιών συνθέτουν την υπέροχη αυτή πόλη. Η Θεσσαλονίκη σφύζει από ζωή συνεχώς με εκατοντάδες καφετέριες, εστιατόρια, μπαρ και κλαμπ. Στη Βαλαωρίτου, στα Λαδάδικα, στο Λιμάνι αλλά και οπουδήποτε αλλού επιλέξετε να πάτε, θα βρείτε αυτό που επιθυμείτε.
  • Τη νέα Παραλία
    Τα 3,5 χιλιόμετρα της Νέας Παραλίας αποτελούν πόλο έλξης για τους ντόπιους και τους επισκέπτες. Περπατήστε ή κάντε βόλτα με ποδήλατο, βγάλτε φωτογραφίες κάτω από τις Ομπρέλες του Ζογγολόπουλου και απολαύστε την υπέροχη θέα.

  • Τις Εκδηλώσεις όλο το χρόνο
    Στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου σημαντικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ, με τη ΔΕΘ και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου να είναι τα πιο σημαντικά. Όποια εποχή κι αν βρεθείτε όμως στη Θεσσαλονίκη θα βρείτε σίγουρα κάτι ενδιαφέρον να συμβαίνει όπως συναυλίες, παραστάσεις και πολλά άλλα.
  • Τον Λευκό Πύργο
    Μέχρι και τραγούδι υπάρχει για το Λευκό Πύργο και όχι τυχαία! Το σήμα κατατεθέν της πόλης αποτελεί το πιο διάσημο αξιοθέατο της Θεσσαλονίκης με μεγάλο αριθμό κόσμου να τον επισκέπτεται καθημερινά.

  • Τη Χαλκιδική
    Μπορεί να βρίσκεται εκτός πόλης, όμως δεν υπάρχει επισκέπτης που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και δεν πέρασε από τη Χαλκιδική. Υπέροχες παραλίες με καταγάλανα νερά, οι περισσότερες οργανωμένες, και αρκετές από αυτές διαθέτουν γαλάζια σημαία.

 

Επιλέξτε το Magnifique Luxury Suites για τη διαμονή σας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και επωφεληθείτε! Η προνομιακή θέση, οι σύγχρονες υπηρεσίες και το ζεστό μας χαμόγελο θα κάνουν την παραμονή σας αξέχαστη!

Related Posts

Leave a Comment

Your email address will not be published. Fields marked with an * are required.